Lounas ma-pe klo 11-14, illallinen alkaen klo 14
Baari ma-to klo 17-23, pe klo 17-02, la klo 14-02
Terassi avoinna sään salliessa ma-to klo 11-23, pe klo 11-02, la klo 14-02

Kanavaranta 1, 00160 Helsinki (käynti Katajanokanlaiturin puolelta)

info@toppa.fi

Varaa pöytä

Haluatko tehdä varauksen yli 8 hengen seurueelle? Lähetä varauskysely osoitteeseen info@toppa.fi.

Sijainti

Toppa sijaitsee historiallisesti merkittävän Alvar Aallon suunnitteleman Sokeripalan ylimmässä kerroksessa. Ravintolan tunnelmaan sulautuu sulavasti moderni eleganssi ja historiallisen arvokkuuden kunnioitus. Toppa on paikka, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu – aina moderneista kalusteista vanhojen Artekin klassikoiden herättämään nostalgiaan.

Toppa jakautuu useaan eri tilaan, ravintolasaliin, baariin, eri kokoisiin kabinetteihin sekä terassiin. Ravintolasalissa on tilaa sadalle vieraalle. Baarissa on mahdollisuus nauttia upeita cocktaileja ja alkoholittomia juomia viikonloppuisin DJ:n soittaman musiikin tahdittamana. Kabinetteja on kolme eri kokoista ja ne tarjoavat mahdollisuuden yksityisyyteen. Terassi, joka kesäisin täyttyy herkullisista ruoista, raikkaista juomista ja iloisista vieraista, tarjoaa myös upeat puitteet Helsingin maisemien ihastelulle.

Ruoka

Toppa ei ole vain ravintola; se on elämys, joka tempaa mukaansa. Tommi Tuomisen intohimoinen suhtautuminen katuruokaan yhdistettynä korkeatasoiseen ruokakokemukseen tekee Topasta ainutlaatuisen. Villistä lahtelaisesta lihamukista aina eteläafrikkalaiseen bunny chow’hun, Toppa tarjoaa makunautintoja kaikille, tutuista mauista aina eksotiikkaan asti.

Herkullinen matka maailman ympäri

Vaikka katuruoka onkin ravintolan ydin, ei sen tarjoaminen tarkoita yksinkertaista tai simppeliä. Jokainen annos on harkittu taideteos, joka on valmistettu huolella valituista raaka-aineista.

Kabinetit

Haluatko järjestää ikimuistoisen tilaisuuden, kokouksen tai juhlan ainutlaatuisessa ja yksityisessä ympäristössä? Toppassa on kolme eri kokoista viihtyisää kabinettia, jotka sopivat erinomaisesti niin yritys-tilaisuuksiin, perhejuhliin kuin kaveriporukan kokoontumisiin. Tarjoilemme kabinetteihin myyntitakuuta vastaan yhtenäistä menua niin lounaalla kuin illallisella. Ota yhteyttä: info@toppa.fi

Baari

Toppan baari yhdistää upeat näkymät rentoon tunnelmaan ja vaihtuvaan cocktail-valikoimaan. Baaria elävöittää viikonloppuisin vaihtuvat DJ:t. Laaja valikoima laadukkaita tisleitä, cocktaileja sekä alkoholittomia juomia vieraanvaraisen palvelun saattamana.

Töihin Toppaan

Jos haluat työskennellä rennossa ympäristössä ja pidät upeista näkymistä, lähetä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@toppa.fi.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mieluusti lisää.